Martijn Visser

Uitvaartbegeleider

Mijn naam is Martijn Visser. In 2006 ben ik begonnen als franchisenemer bij één van de grootste uitvaartondernemingen van ons land. Per 1 juli 2018 heb ik besloten om onder eigen naam verder te gaan met mijn bedrijf. Na 12 jaar ervaring en vakkennis te hebben opgedaan was de tijd rijp om deze stap te maken.

Het mogen ondersteunen en begeleiden van mensen in de zwaarste momenten van hun leven, dat maakt mijn vak zo mooi en dankbaar. Het geeft veel voldoening en dankbaarheid wanneer u kunt terugkijken op een mooi en persoonlijk afscheid.

Doordat ik eind vorige eeuw in korte tijd te maken heb gehad met het verlies van dierbaren, kan ik me goed verplaatsen in het verdriet van nabestaanden. Na mijn persoonlijke verlies was het voor mij een bewuste keuze om anderen bij te staan in hun tijd van verdriet.

Ik hoor vaak dat mensen vinden dat ik een zwaar beroep heb, maar het is vooral een mooi beroep. Ik zorg voor rust en heb aandacht voor emoties. Tegelijkertijd zorg ik ervoor dat belangrijke zaken worden afgehandeld.